Congressos i conferències

17-18/01/2019

GREIP va acollir el 9è Seminari internacional de l'aula com a àmbit d'investigació , seminari bianual i espai de trobada de diversos grups de recerca d’universitats de Catalunya, el País Basc, el País Valencià, Castella i Lleó i Portugal.

La comunicació que hi va presentar el GREIP va tenir en compte la recerca col.laborativa que s'està duent a terme en el marc del projecte DATE. 

8/09/2018

Istanbul (Turquia). Dolors Masats, la IP del projecte, participa (8 de setembre) a la 6è Conferència internacional sobre noves tendències en l’ensenyament i avaluació de la llengua anglesa amb la comunicació 'The views of teachers, trainees and secondary students on the challenge of organising learning around technology-enhanced cross disciplinary projects in the English classroom: A case study'. Aquest estudi presenta els resultats parcials del projecte DATE. 

6-8/09/2018

York (Regne Unit). Emilee Moore participa al col·loqui 'Creative Inquiry in Applied Linguistics' durant la Trobada Anual del 2018 de la British Association for Applied Linguistics (BAAL), mostrant la feina dels diferents membres de l’AILA ReN entorn a la mateixa temàtica. Com a part del col·loqui, Emilee Moore va presentar un article amb el títol 'Creativity, semiosis and morality in a transnational film production project with youth', escrit conjuntament amb Maggie Hawkins (University of Wisconsin-Madison), Júlia Llompart i Claudia Vallejo (ambdues del GREIP).

23-24/11/2018

París (França). Dolors Masats presenta la comunicació 'The Ins and Outs of Teamworking when University Teachers, In-service Secondary Teachers and Pre-Service Teachers Collaborate to Transform Learning' a la 16è Conferència Internacional de Cinches Socials (23 i 24 de novembre de 2018), en la qual s'hi presenten alguns dels resultats obtinguts a partir de les dades recollides en el marc del projecte DATE.

8/11/2018

Santa Marta (Colòmbia), Facultad de Ciencias de la Educación de la Universidad del Magdalena. Masats participa al 'VI Simposio Internacional Currículo y Políticas Educativas' (6, 7, 8 i 9 de novembre) amb la ponència 'Reflexiones en torno a la elaboración de un proyecto lingüístico de centro adoptando el enfoque por proyectos'.

18/10/2017

Barcelona, Palau Macaya, 18.30 h. Dolors Masats participa a la conferència Noves pràctiques per a la innovació educativa, en el marc d'Els debats de Recercaixa

05/10/2017

Bellaterra, Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB. El GREIP participa a la 1a Trobada de Recerca de la Facultat.