notícies

March 02, 2020

Dolors Masats en un reportatge sobre escoles multilingües

Dolors Masats va ser consultada com a experta pel diari Ara en un ampli reportatge sobre les escoles multilingües i internacionals, les quals es descriuen com a "realitats educatives on conviuen dues o més llengües amb l'objectiu que els alumnes siguin capaços de fer-les servir totes". Masats va explicar que la millor manera d'aprendre una llengua és fent-la servir. Per aquest motiu, cal proveir als estudiants de contactes rics i continuats amb la llengua meta.

Podeu llegir el text complet aquí

January 30, 2020

Presentem el nostre projecte a l'edició d'enguany de l'APAC Conference 2020: Going Global!

Dolors Masats i Cèlia Pratginestós van participar a la darrera edició de l'APAC Conference, on van presentar un dels projectes que han dut a terme amb el Jorge Solans de l'Ins Federica Montseny dins el marc del Projecte DATE. La seva presentació, titulada "Ready to get your kids to use English?", mostra com fins i tot l'alumnat amb certes dificultats i reticències per aprendre l'anglès s'implica en l'ús d'aquest llengua si tenen l'oportunitat de comunicar-se amb nois i noies d'una altre país. 

January 26, 2020

Sessió de dades de la Cèlia Pratginestós a l'Escola Doctoral GREIP 2020

Cèlia Pratginestós va presentar dades de la seva recerca vinculada al projecte DATE en l'Escola Doctoral GREIP 2020. L'objectiu d'aquesta escola és oferir oportunitats a estudiants de doctorat per participar i interactuar amb persones consagrades en la recerca en el camp de l'educació lingüística, com ara el Dr. Ufuk Balaman (Centre de recerca HUMAN, Hacettepe Üniversitesi, Turquia), el Dr. Olcay Sert (Mäladalen University, Suècia), i el Dr. Johannes Wagner (Southern University Of Denmark).

November 14, 2019

Presentació del projecte DATE a ICERI2019

Dolors Masats, Cèlia Pratginestós i Jorge Solans van presentar un comunicació al 12th International Conference of Education, Research and Innovation (ICERI2019), que es va celebrar a Sevilla els dies 11-13 de novembre. La presentació, amb el títol "Exchanging glances on the development of a joint education and research programme carried out at a secondary school in a socioeconomically underprivileged millieu", va mostrar i presentar resultats a partir de les dades del Projecte DATE.

October 29, 2018

El 30 d'octubre, l'Emilee Moore i la Claudia Vallejo, membres del GREIP; van presentar la primera sessió de dades del curs 2018-2019 del grup. La sessió va girar al voltant de la producció i l'ús de vídeos com a vehicle d’expressió creativa i de comunicació transnacional en un projecte que connecta joves de llocs diversos (Global Story Bridges), que representen les seves vivències produint i compartint vídeos amb participants d’altres països. 

September 12, 2018

Dolors Masats ha estat convidada com a experta al programa Badalona Tres60 (Badalona TV), per parlar de diversitat lingüística i convivència de llengües majoritàries i minoritàries. Podeu veure l'entrevista aquí, adelantant el vídeo del programa fins a l'hora i 7 minuts (01.07.00).

October 17, 2017

Els debats de RecerCaixa

Dolors Masats participa com a ponent en Els debats de RecerCaixa a la sessió titulada Noves pràctiques per a la innovació educativa.

October 04, 2017

1a Trobada de Recerca de la Facultat de Ciències de l'Educació

September 30, 2017

Lliurament dels ajuts RecerCaixa 2016

February 27, 2017

Joves de Badia intercanvien històries amb altres joves d'arreu del món

1 / 1

Please reload